Administratie een stapje verder

Dagelijks krijgen wij allemaal via reclameboodschappen te horen hoe makkelijk het is om een administratie bij te houden. Een druk op de knop en het is geregeld.  Hoe anders is het in de praktijk. 

Het bewaren van facturen, het uitzoeken wat er betaald is en wat er nog niet ontvangen is, het juist en tijdig voldoen aan de verplichtingen ten opzichte van de belastingdienst, zoals aangiften omzetbelasting en loonheffing.  Al met al vraagt dat heel veel tijd en die tijd is vaak ook nodig voor andere ondernemersactiviteiten. 

Fijn dat er dan bedrijven zoals Geerts Adviesgroep zijn, die je daarmee kunnen ontzorgen.   

Wij verzorgen jouw administratie, waarbij je de keuze hebt in hoeverre jij de werkzaamheden zelf wilt doen of deze wilt uitbesteden.  Daarbij gaan wij voor maatwerk omdat elke administratie een andere aanpak vergt. 

Dit gaat van het aanleveren van alle gegevens in een ordner, waarbij wij de gegevens verwerken in ons administratie pakket, tot het aanleveren van digitale bestanden. Waarbij jij de gegevens verwerkt in een pakket naar eigen keuze en wij alleen de controle verrichten en de jaarrekening en aangifte verzorgen.  

Voor het verwerken van de administratie maken wij gebruik van de meest moderne middelen, zoals scan en herken, bankkoppelingen of bankbestanden, waardoor de gegevens op een snellere manier in de administratie worden verwerkt.  

Aan de hand van de verwerkte gegevens, meestal per kwartaal, krijg je van ons een overzicht van de cijfers van je bedrijf in de vorm van grafieken en vergelijkingen met andere jaren, zodat je meteen beschikt over de meest recente cijfers.  Een mooi uitgangspunt om samen de mogelijkheden en knelpunten te bespreken. 

Naast het verwerken van de administratie, jaarrekening en aangiften, kunnen wij je adviseren over uiteenlopende vraagstukken van fiscale en financiële aard.  Daarbij valt te denken aan de aanschaf van een auto, welke ondernemingsvorm is het beste, maar ook het doen van een aangifte erfbelasting of het verzorgen van jouw loonadministratie.  

Als bovenstaand verhaal jou aanspreekt, neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek. 

Cookie instellingen