Even kennismaken met

Het hypothekenteam van Geerts Adviesgroep.

Wij werken met een vast team van betrokken professionals dat bestaat uit 3 adviseurs en 2 hypotheekondersteuners want wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk.  
Op de foto v.l.n.r.: Marlie, Marc, Janne, Richard (Kitty staat niet op de foto) 

Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde bank en kunnen je producten adviseren van meer dan 20 verschillende partijen. Je kunt bij ons terecht met al je vragen over je hypotheek, of het nu gaat om aankoop, verbouwing of oversluiten, wij helpen je met al je vragen die je hierover hebt.
Naast het geven van een passend en onafhankelijk advies, bieden wij uiteraard ook begeleiding bij het regelen van alle voorkomende zaken met de bank, notaris, taxateur of makelaar.   

Je kunt ons bereiken via: 073 5 516 516 of hypotheken@geertsbv.nl  

 
Tip van Marc: Verduurzamen 
Door het verduurzamen van je woning kun je waarschijnlijk flink besparen op je energielasten. Er zijn verschillende maatregelen die je kunt treffen om je huis te verduurzamen. De financiering hiervan kan uit eigen (spaar)geld of door middel van een verhoging van de hypotheek worden betaald. Door de besparing op je energielasten woon je daarna met meer comfort tegen mogelijk lagere lasten. Bovendien zal het energielabel van je woning verbeteren wat weer een hogere marktwaarde oplevert bij eventuele verkoop van de woning in de toekomst. 

Tip van Marlie: “Is je huis in waarde gestegen?’’ 
Mogelijk is er sprake van een ‘risico opslag’ op jouw hypotheekrente en kan deze (zonder boete) verlaagd worden. Zeker gezien de enorme stijging van de marktwaardes de laatste jaren kan daar sprake van zijn. Maar ook door (extra) aflossingen op de hypotheek kan de verhouding van de hypotheek ten opzichte van de marktwaarde van de woning in een gunstigere renteklasse terecht komen. Bel of mail gerust dan kijken we of er iets mogelijk is.  

Tip van Richard: Ouders kunnen kind(eren) helpen met aankoop woning  
Veel van onze relaties maken gebruik van de belastingvrije schenking om (klein)kinderen te helpen bij de aankoop van een woning. De overheid wil dit in het nieuwe regeerakkoord niet langer mogelijk maken. Het is nu nog mogelijk je kind te helpen met een belastingvrije schenking (mits leeftijd kind jonger dan 40 jaar). Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kijken graag met je mee.  
Cookie instellingen