SLUIT VOOR 12 JUNI EEN DOORLOPENDE REISVERZEKERING AF EN MAAK KANS OP EEN GOED GEVULDE KOFFER!!

De vakantieperiode breekt weer bijna aan.

Het is nu dan ook de tijd om te bekijken of je goed verzekerd bent als je op vakantie gaat. Wij willen je hier graag bij helpen.

Een paar belangrijke redenen om een reisverzekering af te sluiten hebben we hieronder voor je op een rij gezet:
 • Hulp bij onvoorziene (nood)situaties, denk hierbij aan een ongeval, ziekte of overlijden waardoor je je reis vervroegd moet afbreken.
 • Je ziektekostenverzekering vergoedt vaak niet de volledige medische kosten die je in het buitenland maakt. Vanuit de reisverzekering kun je dan een aanvullende uitkering ontvangen.
 • Je bagage is buitenshuis niet verzekerd, dus ook niet als je op vakantie bent. Met het afsluiten van de bagagedekking op een reisverzekering kun je dit wel weer verzekeren.
 • Je geboekte vakantie kan niet doorgaan of je moet plotseling eerder naar huis, hiervoor kan de annuleringsverzekering dekking bieden.

Het voordeel van een doorlopende reisverzekering is dat je het hele jaar door verzekerd bent. Je hoeft dan niet meer voor elke vakantie of een weekendje weg te denken aan het regelen van een reisverzekering.

Sluit je voor 12 juni een doorlopende reisverzekering af dan maak je kans op een leuke, goed gevulde rolkoffer. (De actievoorwaarden kun je op onze site vinden, www.geertsadviesgroep.nl)

Ontvang je graag meer informatie of wil je een verzekering afsluiten dan kun je contact met ons opnemen per e-mail, info@geertsbv.nl of telefonisch via 073-5 516 516.

P.S. heb je al een doorlopende reisverzekering bij ons dan doe je automatisch mee met deze actie.


Aktievoorwaarden: Win een Trolley van Geerts Adviesgroep met inhoud.
 • Iedereen die in de periode van 28 april 2023 tot 12 juni 2023 een doorlopende reisverzekering heeft afgesloten doet automatisch mee met de winactie.
 • Bestaande relaties met een doorlopende reisverzekering loten automatisch mee.
 • De afgesloten doorlopende reisverzekering moet minimaal 1 jaar doorlopen.
 • Er mag tussen de periode van 28 april 2022 tot 28 april 2023 geen reisverzekering zijn beëindigd. Dit geldt alleen voor reisverzekeringen die bij Geerts Adviesgroep zijn beëindigd.
 • Door het accepteren van de prijs, gaat een winnaar ermee akkoord dat zijn/haar naam naar redelijkheid kan worden gebruikt voor promotionele doeleinden zonder enige compensatie. Zo zal de prijs persoonlijk worden overhandigd door Geerts Adviesgroep.
 • Hierbij wordt een foto/video gemaakt voor op de website en Social Media van Geerts Adviesgroep
 • De prijzen zijn niet overdraagbaar of inwisselbaar voor geld.
 • De uitslag van de winactie is definitief. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Op deze actie, de spelvoorwaarden en alle - met de actie verband houdende - geschillen is het Nederlands recht van toepassing. Geerts Adviesgroep behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de spelvoorwaarden te wijzigen dan wel de actie te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen, waaronder begrepen
 
 
Cookie instellingen