Wij stellen voor

Wij zijn Marielle, Hans, Raymond, Toon en Leon.
 
Samen werken wij op de afdeling bedrijfsadministratie. Wij begeleiden zowel startende als bestaande ondernemers en verzorgen o.a. de belastingaangifte voor particulieren.
 
Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor alles wat met de administratie en belastingzaken van je onderneming te maken heeft. Je kunt voor vragen altijd bij ons binnen lopen zonder een afspraak te maken maar wij komen ook graag bij je langs om de zaken door te nemen.
 
Heb je bijvoorbeeld het voornemen om een onderneming op te starten of een vraag over je belastingaangifte, dan kun je bij ons terecht. Zo ook als je nog geen klant bent van ons kantoor en de behoefte hebt aan een second opinion inzake je bedrijfsadministratie of diverse fiscale zaken.
 
Wij vinden het persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Dit kan onder andere op een van onze kantoren te Gemonde of Rosmalen. We kunnen dan onder het genot van een kopje koffie je vragen doornemen en je voorzien van een deskundig advies.

Wij geven proactief advies inzake je fiscale zaken en je administratie om zo tot een goede samenwerking te komen en de administratie zo effectief mogelijk te maken met zo min mogelijk inspanning voor jou. Dit gebeurt onder andere door digitalisering.

Onze kennis houden we zo veel mogelijk op peil door diverse opleidingen te volgen en op de hoogte te blijven van actuele zaken.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en belastingdeskundigen (NOAB), waar we advies kunnen inwinnen en geïnformeerd worden over de actuele zaken.

Voor al je vragen zijn wij telefonisch (073-5516516) of per mail (administratie@geertsbv.nl ) bereikbaar.


 
Cookie instellingen