verduurzamen

Wil jij weten wat je allemaal kunt doen als het gaat om energie besparen en het verduurzamen van je woning? Waar moet je beginnen en hoe betaal je het allemaal? Is het mogelijk om dit te financieren?
Om je te helpen starten met verduurzamen hebben wij een aantal handige sites voor je op een rijtje gezet.
 
Waar begin je bij het verduurzamen van je huis? De tool Verbeter Je Huis geeft je advies op maat op basis van je woningtype, gezinsgrootte en de huidige situatie. Je ontdekt welke investeringen het meest opleveren tegen welke kosten, en je ziet meteen of je in aanmerking komt voor subsidies. Je vindt de tool hier:
Verbeterjehuis.nl
 
Wil je weten of je subsidie of een lening kunt krijgen voor het verbeteren van je huis in jouw gemeente? Je vindt het overzicht hier: Energiesubsidiewijzer
 
Wil je weten welk energielabel je woning nu heeft? Dit kun je vinden via: Energielabel.nl
 
Financieren
Naast subsidies dien je vaak ook een deel zelf te betalen. Als je voldoende spaargeld hebt, kun je dit er eventueel voor gebruiken. Heb je dit niet of wil je dit niet voor de verduurzaming gebruiken dan zijn er nog andere mogelijkheden. Heb je een eigen woning? Dan kun je wellicht de hypotheek van je woning verhogen of een 2e hypotheek aanvragen. Geldverstrekkers bieden vaak extra mogelijkheden via de hypotheek om te verduurzamen.
 
Wist je dat een nieuw en beter energielabel soms je hypotheekrente kan verlagen!?
 
Het vinden van de juiste financiering is erg complex, wij helpen je graag hiermee. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Wij kunnen je hierin adviseren. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen op korte termijn contact met je op.

Neem contact met mij op

Cookie instellingen