Wat doen wij?

Veel mensen denken te weinig of te laat na over hun pensioen terwijl dit toch echt wel een belangrijke zaak is aangezien dit het inkomen betreft waarvan je rond moet komen nadat je je AOW-leeftijd bereikt hebt.

Pensioen is een verzamelnaam voor het inkomen dat je ontvangt vanaf de pensioenleeftijd. Een gedeelte komt vanuit de overheid (AOW) en een deel bouw je eventueel op bij de werkgever, mits hij een pensioenregeling heeft, dit is immers niet altijd verplicht. Daarnaast kun je zelf aanvullend sparen (lijfrentevoorziening) of vanuit de eigen onderneming. Ook het nabestaandenpensioen is een belangrijk deel van de pensioenvoorziening. De vraag is en blijft daarbij wel, is dat voldoende? Ben je daarmee verzekerd van een ‘goed basis pensioen’?  Wij kijken graag met je mee.

Ook voor de werkgever staan wij klaar en samen kunnen we kijken of de bestaande pensioenregeling nog past binnen de huidige wensen en regelgeving. Indien er nog geen pensioenregeling is kunnen we samen met jou een nieuwe pensioencontract inregelen.

Cookie instellingen