Verduurzaming van de woning

Het is bijna dagelijks in het nieuws: we moeten onze woning verduurzamen! Is het niet voor het milieu dan toch zeker wel voor onze portemonnee. Want met de huidige energieprijzen wordt het voor iedereen interessant om minder energie te gebruiken.
 
Maar hoe pak ik dat aan? Wie kan mij onafhankelijk voorrekenen wat ik het beste kan doen en bij welke partijen ik moet zijn? En hoe financier ik dat het beste? Met al deze vragen kunnen wij u helpen! Wij werken namelijk samen met Best Groen, zij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en het uitbrengen van advies op dit gebied.
 
Hoe werkt dat en wat kost mij dit?
Wanneer u via ons kenbaar maakt dat u een advies wilt ontvangen over het verduurzamen van uw woning dan melden wij u aan bij Best Groen. Zij schakelen een energieadviseur in die contact met u opneemt om een afspraak bij u thuis te maken. Naar aanleiding van dit bezoek stelt de adviseur een woningverbeterplan op, dat u via ons ontvangt. Dit woningverbeterplan kost u als relatie van Geerts Adviesgroep niets!
Met het verbeterplan in de hand kunt u samen met ons bepalen of en welke maatregelen u wenst uit te laten voeren. U bent helemaal vrij door welke partijen u dat wilt laten doen maar als u niet weet bij wie u moet zijn kunt u het ook helemaal uit laten voeren door installateurs die zijn geselecteerd door Best Groen.
 
Vanuit ons ontvangt u advies hoe u de maatregelen kunt financieren, via de hypotheek, via een financiering of toch met eigen geld?

Let op! afhankelijk van uw situatie kunnen er kosten in rekening gebracht worden.

Neem contact met mij op

Cookie instellingen